Contact us

Pošlji
povpraševanje

O nas

Smo podatkovni strokovnjaki, ki z naprednimi rešitvami vodijo organizacije v prihajajočo podatkovno kulturo. Razumemo, da morajo podatki služiti namenu boljšega in hitrejšega odločanja. Verjamemo, da bo ročno obdelava in čiščenje podatkov kmalu stvar preteklosti. Nadomestile jih bodo storitve kot je Power BI, napredni algoritmi za učenje in napovedovanje, ter interaktivni dashboardi, ki bodo odgovarjali na zastavljena vprašanja. Skupaj z našimi uporabniki gradimo podatkovno prihodnost.

Celostna rešitev

Svojim strankam ponujamo celovito podporo in veliko možnosti brezplačnih izobraževanj.

Poročila

Poročilo je krojeno potrebam organizacije. Izdelava poročila vključuje več faz, da poročilo tudi v podrobnostih ustreza vsem željam. Končne uporabnike naučimo uporabe poročila in nudimo brezplačno osnovno podporo.

Svetovanje in podpora

Že izdelana poročila lahko poljubno spreminjamo, ko se spremenijo potrebe organizacije ali nadgrajujemo že izdelane poglede. Na vsakem koraku svetujemo, kako rešitve speljati najbolj optimalno.

Tečaji in izobraževanja s popustom za že obstoječe stranke

Svojim strankam ponujamo popust za izobraževanja in tečaje uporabe Power BI, Excel in Office 365. Izobraževanje se lahko izvede na vašem sedežu ali na sedežu Unije.

Brezplačni dogodki

Organiziramo veliko brezplačnih dogodkov. Poletna šola je serija predavanj, ki se izvede v poletnih mesecih in je odprta za vse obiskovalce. Tedensko tudi delimo praktične nasvete za Power BI uporabnike v Zakladnici znanja.