Contact us

Pošlji
povpraševanje

Zakladnica znanja

  • Predzanje

  • Kategorije

March 1, 2020

Individualno uvajanje v uporabo poročil

Avtor:

Uporabnike uvedemo v uporabo naprednih poročil. Izobraževanje izvedemo individualno ali v skupini, na vašem sedežu ali sedežu Unije Smart. Projektna izdelava poročil že vključuje uvajanje končnih uporabnikov.

March 1, 2020

Projektna izdelava poročil

Avtor:

Avtomatizirana poročila povsem po vaši meri. Podatkov iz datotek, baz in spletnih storitev ni več treba spremljati ločeno, ampak jih povežemo na enem mestu. Poročila so interaktivna in se osvežujejo v realnem času, tako da vedno kažejo trenutno stanje poslovanja.

March 1, 2020

IZOBRAŽEVANJE

Avtor:

Izobraževanja, ki so namenjena tako začetnikom kot veščim uporabnikom, ki iščejo specialistične delavnice. Tečaji pokrivajo tematike Excela, Office 365 in Power BI. Na spletni strani pa tedensko delimo znanje preko Zakladnice znanja.

March 1, 2020

STAY UP TO DATE PREDAVANJE

Avtor:

Redna predavanja, namenjena uporabnikom, ki želijo ostati v stiku z novostmi v BI svetu. Predavanja so namenjena že veščim BI uporabnikom. Predavanja so brezplačna in odprta za vse obiskovalce. Izvedejo se na sedežu Unije Smart.

February 1, 2020

POLETNA ŠOLA POWER BI

Avtor:

Serija vsakoletnih poletnih predavanj o Power BI. Predavanja so namenjena tako začetnikom kot veščim uporabnikom Power BI. Predavanja so brezplačna in odprta za vse obiskovalce. Izvedejo se na sedežu Unije Smart.

Vsebina za iskani kriterij ne obstaja.